Luptătorii LPS-ului au făcut victime la Botoșani

867
Luptătorii LPS-ului au făcut victime la Botoșani - 0d6728955057895546f6b7c31404c138.jpg

Articole de la același autor

LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța a obținut trei locuri pe podium la etapa a doua a Ligii Naționale de cadeți la lupte greco-romane, de la Botoșani.
Ilias Osgean (categ. 42 kg) și Ionuț Caraș (categ. 69 kg) au ocupat locul întâi, iar Stelian Motoloi (categ. 58 kg) a fost al treilea. Flavius Moise (categ. 63 kg) a venit în apropierea locurilor fruntașe, pe poziția a cincea.
"Ilias și Caraș sunt în ultimul an la categoria copii, dar s-au comportat foarte bine. De altfel, locurile ocupate spun totul. Evoluțiile lor ne dau speranțe pentru Naționalele individuale. Competiția de la Botoșani a fost un bun prilej de verificare pentru întrecerile care urmează, în special pentru CN individual școlar, de la Rm. Vâlcea, care se va disputa între 29 aprilie și 1 mai și la care sunt calificați toți cei patru care au concurat acum în Moldova", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ioan Giuglea, care-i pregătește pe luptătorii de la LPS, alături de Valentin Dobrin.
La deplasarea de la Botoșani, a contribuit financiar și președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, Gigi Pambuca.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Își încarcă "bateriile" în Parâng
Vineri, 17 Decembrie 2010
Stire din Sport : Frații Caraș se luptă ca leii
Pagina a fost generata in 0.5208 secunde