Lupte / Tricolorele s-au întors cu trei medalii de bronz de la Europenele U20 de la Roma

197
Lupte / Tricolorele s-au întors cu trei medalii de bronz de la Europenele U20 de la Roma - 1-1656917264.jpg

Articole de la același autor

Luptătoarele României s-au întors acasă! Campionatul European U20 de la Roma (Italia) a fost o experiență reușită și pentru luptele feminine românești, care au urcat pe podiumul continental de trei ori: Ana Maria Pîrvu (cat. 50 kg), Carla Georgiana Lircă (cat. 57 kg) și Elena Irina Margaş (cat. 76 kg) au obținut medaliile de bronz, informează Federaţia Română de Lupte.

„Felicitări, fetelor! Felicitări antrenorilor Șerban Mumjiev, Valentin Popescu, precum și celor care au contribuit la descoperirea și pregătirea lor!”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Lupte.

XXX

În schimb, luptătorii români Daniel Marian Sandu şi Krisztian Biro au ratat, medaliile de bronz.

În limitele cat. 61 kg, la lupte libere, Daniel Marian Sandu a fost învins de armeanul Haik Abrahamian în meciul pentru bronz şi s-a clasat pe locul al cincilea, iar la cat. 74 kg, Krisztian Biro a trecut în calificări de italianul Luca Finizio, dar a pierdut meciul pentru bronz cu turcul Muhammed Halit Ozmuş.

România a încheiat cu şase medalii la Europenele U20 de la Roma, două de argint, prin Denis Florin Mihai (cat. 55 kg) şi Patrik Iulian Gordan (cat. 87 kg), la greco-romane, şi patru de bronz, prin Ana Maria Pîrvu (cat. 50 kg), Georgiana Carla Lircă (cat. 57 kg), Elena Irina Margaş (cat. 76 kg), la feminin, respectiv Georgian Florin Tripon (cat. 97 kg), la lupte libere.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Lupte 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4401 secunde