Gică Butoiu:

Concurs "Mă bucur că am câștigat toate meciurile"

1910

Articole de la același autor

Antrenorul interimar al Farului, Gică Butoiu, a declarat, la finele meciului cu Gloria Buzău, că "marinarii" vor avea o vacanță liniștită după această victorie.
"Mă bucur că am terminat turul cu bine și că am câștigat toate cele trei meciuri pe care le-am condus. Însă, după mine, locul trei nu este un obiectiv împlinit pentru Farul, chiar dacă suntem la un punct de poziția secundă. Normal, trebuia să fim în primele două", a spus Butoiu.
"Farul a meritat victoria. E o echipă bună, pragmatică; deține jucători care au experiența primei ligi, capabili să tragă la promovare. Însă și noi am avut astăzi (n.n. - sâmbătă) patru absențe, printre care Marincău, iar acest lucru s-a cunoscut în angrenajul echipei. Farul are șanse bune la promovare, dar cea mai puternică echipă din serie, până acum, mi s-a părut Sportul Studențesc", a arătat antrenorul Gloriei, Nicolae Anton.
Președintele executiv al Farului, Sevastian Iovănescu, a remarcat echipa, "jucătorii au dat și astăzi (n.n. - sâmbătă) dovadă de caracter. Jocul a fost bun, la fel ca de la Steaua II", și meritele lui Butoiu, dar l-a amintit și pe fostul antrenor, Marius Șumudică: "Îi mulțumim și lui pentru ce a făcut la clubul nostru".
Antrenorul secund și jucător al Farului, Bogdan Andone, a remarcat că succesul cu Gloria Buzău e unul important pentru "marinari", "pentru că ne-a ajutat să terminăm turul la un punct de locul doi și la patru de prima poziție". Andone e convins că, după o pregătire bună de iarnă, Farul va obține rezultatele care să o ducă în Liga 1. Mijlocașul de 34 de ani nu e mulțumit cu locul trei actual, "pentru mine contează doar poziția întâi", apreciind că, la începutul campionatului, echipei
i-a lipsit mentalitatea de învingătoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Decembrie 2009
Stire din Sport : Pe urmele liderului
Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009
Stire din Sport : "Marinarii" nu se mulțumesc cu un punct
Luni, 30 Noiembrie 2009
Stire din Sport : I-au "ucis" în cinci minute
Pagina a fost generata in 0.5881 secunde