Sâmbătă, la Constanța, FC Farul - Gloria Buzău 3-1

"Marinarii" iernează la un punct de promovare

1819

Articole de la același autor

Fotbaliștii Farului au încheiat turul Ligii a II-a cu o victorie, care îi plasează pe locul trei, la o lungime în spatele vide-liderei Sportul Studențesc și la patru puncte de prima poziție.

Interimarul Gică Butoiu a realizat trei succese din trei la cârma Farului, ultima victimă fiind Gloria Buzău, învinsă cu 3-1 la Constanța.
Farul i-a luat tare pe oaspeți și a avut trei ocazii în primele patru minute, B. Andone (2), Matei (3) și, mai ales, Rusmir (4). Sârbul avea să și deschidă scorul, tot de timpuriu (minutul 11), transformând o lovitură liberă de la 16 m, primul său gol în campionat.
După 13 minute, Gloria a egalat, prin fostul farist Ionel Boghițoi, care a fructificat o centrare, cu capul, din 8 m. Gluma era chiar să se îngroașe, pentru că, imediat, oaspeții au ratat o mare ocazie de a face 2-1, când, la aceeași fază, Sardescu a respins un șut de la distanță, iar Răzvan Radu a tras pe lângă din apropiere.
Răbufnirea buzoienilor s-a oprit însă aici, Farul reușind apoi să revină liniștitor pe tabelă și să mai irosească alte câteva bune ocazii. După ratările lui Rusmir (25) și Matei (26), Gaston face 2-1 (min. 38), cu un șut din careu, la colțul scurt, în urma pasei lui Chico. Repriza se încheie așa, dar Matei putea urca scorul chiar la 3-1, în minutul 45, când a fost blocat în ultimul moment, pasatorul fiind tot Chico.
Portughezul și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, reușind al nouălea gol stagional, imediat după pauză (min. 47), când a punctat cu capul, din careu, la centrarea lui Andrade. 3-1 și acesta avea să și rămână scorul final, în ciuda situațiilor pe care le-a mai avut Farul până la final: Matei (50), Chico (51) și Rusmir (66 - ratare din trei metri).
Au evoluat: FC Farul (antrenor, Gheorghe Butoiu): Sardescu - Mățel (cpt.), Barbu, Papp, Gaston - Andrade (60, M. Soare), B. Andone, B. Teekloh, C. Matei (67 L. Leu) - Rusmir (83 Fatai), Chico; Gloria Buzău (antrenor, Nicolae Anton): Șt. Leu (cpt.) - Mândrean, C. Marin, Nicodim, Ursu - D. Popa, V. Mocanu (87 S. Dinu), Toma, T. Stan (71 Chiorcău) - Boghițoi - R. Radu (85 Drăguț): a arbitrat Romulus Pop (Tg. Mureș); asistenți, Costin Florescu (Satu Mare), Vlad Bârleanu (București).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Decembrie 2009
Stire din Sport : Pe urmele liderului
Luni, 30 Noiembrie 2009
Stire din Sport : I-au "ucis" în cinci minute
Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009
Stire din Sport : "Marinarii" nu se mulțumesc cu un punct
Pagina a fost generata in 1.6771 secunde