"Mănușa Litoralului" sau "Centura de Aur" s-ar putea organiza la Constanța

212
Președintele Asociației Județene de Box Constanța, Toma Matei a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că "Mănușa Litoralului" sau "Centura de Aur" au șanse foarte mari de a fi organizate, în curând, la Constanța. Discuțiile au avut deja loc cu șeful FRB, Leonard Doroftei, însă nu este nimic bătut în cuie. Se va decide atunci când va fi întocmit programul competițional, iar asta de abia după numirea membrilor Biroului Federal, în ședința care va avea loc mâine, la București, de la ora 11.00. 

"Am fost cu domnul Doroftei la cineva pe la Primărie și vom vedea. După ce se vor alege membrii în Biroul Federal, cu certitudine vom declanșa "Mănușa Litoralului" sau "Centura de Aur", la Constanța. Una din două se va desfășura în mod sigur, dar vom afla cu certitudine detaliile de abia după alegeri", a declarat Toma Matei.

Mâine, la București, cei de la AJB Constanța vor candida cu două persoane pentru mandate de membri ai Biroului Federal.

"Urmează să se ocupe posturile de vicepre-ședinți și de membrii ai Biroului Federal. Sperăm și noi, de la Constanța, să ocupăm două posturi. După aceea, se stabilește exact programul Federației", a precizat Toma Matei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4811 secunde