Campionatul Naţional de handbal-juniori I

Marele câştig: CS Medgidia, prezentă la turneul final doar cu jucători autohtoni

179
Marele câştig: CS Medgidia, prezentă la turneul final doar cu jucători autohtoni - 1-1653821570.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal-juniori I CS Medgidia a încheiat pe locul şapte turneul final al Campionatului Naţional desfăşurat la Sala Sporturilor „Narcisa Lecuşanu” din Bacău. Constănţenii au avut de parcurs o grupă foarte grea, toate cele trei adversare - CSU Suceava, Potaissa Turda şi CSM Focşani - fiind cu mare experienţă în sport, dar şi cu echipe mari care activează în Liga Naţională.

Chiar şi aşa, Medgidia a pierdut la un singur gol (32-33) partida cu Focşani, a remizat (28-28) cu Potaissa Turda şi a reuşit o victorie mare (35-30) cu CSS 2 Baia Mare, în lupta pentru locurile 7-8. MVP-ul din acest meci a fost Mihai Carabaş, un handbalist de mare perspectivă, care se află în acest moment în atenţia selecţionerilor României.

Din păcate, CS Medgidia nu s-a putut baza la acest turneu pe doi jucători importanţi, Răzvan Cioară şi Alex Horneţ, ambii accidentaţi.

Dincolo de rezultate, cel mai mare câştig este acela că, pentru al zecelea an la rând, Medgidia este prezentă la turneul final de juniori I cu o echipă formată doar din jucători autohtoni. Celelalte formaţii prezente au în componenţa lor jucători selecţionaţi de la numeroase şcoli aflate în oraş, dar şi de la şcolile aflate în vecinătate sau în reşedinţele de judeţ. Medgidia reuşeşte să aibă o echipă valoroasă şi să fie printre primele opt formaţii din ţară cu sportivi selecţionaţi exclusiv din oraş, de la aproximativ trei şcoli.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3982 secunde