Zoran Nikolic, de la HC Dobrogea Sud, suspendat două etape după meciul cu CS Minaur

242
Zoran Nikolic, de la HC Dobrogea Sud, suspendat două etape după meciul cu CS Minaur - 11-1653397015.jpg

Articole de la același autor

Membrii Comisiei Centrale de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Handbal au decis să-l suspende două etape şi să-i aplice o amendă de 500 de lei handbalistului Zoran Nikolic, pivotul sârb în vârstă de 31 de ani fiind pedepsit după incidentele survenite în timpul partidei de la Constanţa, cu CS Minaur Baia Mare.

„În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Drăghici/Drăguţ, delegaţi la jocul de Cupa României, dintre echipele HC Dobrogea Sud Constanţa şi CS Minaur Baia Mare, Comisia a hotărât sancţionarea jucătorului Zoran Nikolic, de la HC Dobrogea Sud, cu penalitate 500 lei şi două etape suspendare, începând cu 18 mai 2022, pentru comportare nesportivă grosolană faţă de adversar.

De asemenea, jucătorul Mollino Da Silva, de la CS Minaur Baia Mare, a fost sancţionat cu avertisment, pentru comportare nesportivă”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Handbal.

XXX

Doi dintre handbaliştii de legendă ai Constanţei, Ionuţ Stănescu şi Laurenţiu Toma, fost prezenţi la ultimul act al Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, găzduit de sala de sport din comuna Cumpăna, acolo unde au oferit premii micilor handbalişti clasaţi pe primele patru locuri în acest turneu.

„HCDS fiind un club care pune mereu pe primul loc generaţia de mâine, suntem mândri de fiecare dată când luăm parte la evenimente şi competiţii dedicate copiilor şi juniorilor”, au transmis reprezentanţii HC Dobrogea Sud.

Foto: Facebook / Handbal Club Dobrogea Sud

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3937 secunde