Handbal / HC Dobrogea Sud are nevoie de victorie la Timişoara pentru a încheia pe podium Liga Naţională

183
Handbal / HC Dobrogea Sud are nevoie de victorie la Timişoara pentru a încheia pe podium Liga Naţională - 1-1652793611.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud a ajuns la ultimul meci al sezonului. Miercuri, 18 mai, echipa constănţeană joacă, în deplasare, cu Politehnica Timişoara, iar victoria este obligatorie pentru a câştiga o medalie în actuala ediție de campionat.

Lupta pentru argint și bronz se va da în trei, pentru că Steaua și Minaur, care păstrează și ele șanse la podium, se vor întâlni în meci direct, în ultima etapă a Ligii Naționale.

Patru echipe sunt despărțite de câte un punct: Minaur 58, HCDS 57, Steaua 56 și Potaissa Turda 55. Echipa de pe litoral va susține cel de-al 35-lea joc oficial din acest sezon, în care a pornit ca din pușcă, învingând-o pe Dinamo în Supercupă, și a continuat cu un adevărat tur de forță, în campionat, cupele europene și Cupa României.

Un traseu marcat de accidentările grave ale lui Leon Raso și Ionuț Nistor, dar și de renunțările neașteptate ale lui Djordje Cirkovic și Marko Buvinic. Un tur de forță dus până la capăt și cu tinerii din propria academie, cărora antrenorul George Buricea le-a dat credit în multe partide dificile.

„Mergem la Timișoara să câștigăm. Vom da tot ce putem acolo, absolut tot ce putem! Să tragem linie, să vedem unde suntem și ce putem face mai bine la anul. Dar eu zic că am scos maximum din ce se putea anul ăsta, în situația în care am rămas noi. Nu pot decât să le mulțumesc jucătorilor pentru sacrificiu, pentru cum ne-am dus crucea până la capăt!”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului constănţean, antrenorul George Buricea.

SCM Politehnica Timișoara - HC Dobrogea Sud se joacă miercuri, de la 16.00. La aceeași oră, sunt programate și alte cinci meciuri ale etapei a 26-a: Steaua București - Minaur Baia Mare (în direct, TVR 2), CSU din Suceava - Dinamo Bucureşti, Potaissa Turda - CSM Bacău, HC Buzău - CSM Vaslui, Universitatea Cluj - CSM Focșani. Etapa va fi deschisă, de la 15.30, de CSM București - CSM Alexandria.

Foto: Handbal Club Dobrogea Sud 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4248 secunde