"Marinarii" nu mai fac 1 Mai pe gazon

Meciul Farul - Dinamo II, reprogramat pe 19 mai, la ora 18

3564
Week-end-ul acesta este al doilea consecutiv în care FC Farul nu va juca în Liga a II-a. Dacă, săptămâna trecută, "marinarii" au beneficiat de retragerea din competiție a Cetății Suceava, de data aceasta, după cum au declarat oficialii Farului, e vorba de o solicitare a constănțenilor de amânare a meciului cu Dinamo II, cerere aprobată de Federația Română de Fotbal.
Partida Farul - Dinamo II, contând pentru etapa a 27-a, ar fi trebuit să se joace sâmbătă, 1 mai, de la ora 13, noua dată fiind miercuri, 19 mai, ora 18. În sprijinul amânării, oficialii "marinarilor" spun că au invocat, regulamentar, prezența la loturile de juniori a trei jucători, unul dintre ei fiind Cosmin Matei.
Din același motiv, a fost amânată (pentru marți, 25 mai, la ora 18) și partida din runda a 27-a a Ligii a III-a, seria secundă, Farul II - CS Viscofil, programată inițial vineri, 30 aprilie, la ora 17.
Meciul Farului cu Dinamo II se va juca între partidele pe care "marinarii" le vor susține la Tulcea (etapa a 30-a, 15 mai) și acasă cu CSM Rm. Sărat (etapa a 31-a, 22 mai).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Aprilie 2010
Stire din Sport : "Cutremur" la FC Farul
Pagina a fost generata in 0.3187 secunde