Meciul România - Finlanda, din preliminariile Euro-2016, se va disputa cu porțile închise

119
Meciul România - Finlanda, din preliminariile Euro-2016, se va disputa cu porțile închise - romania-1442495881.jpg

Articole recomandate

Decizie UEFA: România fără spectatori, la meciul cu Finlanda. Corpul de Control, Etică și Disciplină al UEFA a anunțat că naționala României va disputa cu porțile înschise meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016. Și asta nu e tot. Naționala țării noastre a primit și o sancțiune dură de la UEFA: 110.000 de euro amendă, ca urmare a incidentelor de la partidele cu Ungaria și cu Grecia.


Potrivit frf.ro, în ceea ce privește meciul cu Ungaria, Federația Română de Fotbal a fost sancționată cu o amendă de 50.000 de euro ca urmare a încălcării prevederilor articolului 16 (2), literele c (pirotehnie), e (banner ilegal), respectiv g și h (tulburări provocate de spectatori - lipsă de respect față de imnul național și lupte între suporteri) din Regulamentul Disciplinar.


"Meciul cu Grecia a însemnat sancționarea Federației Române de Fotbal cu obligativitatea de a disputa cu porțile închise următorul meci de pe teren propriu din cadrul preliminariilor EURO 2016. În cazul de față, este vorba de partida cu Finlanda, programată pe data de 8 octombrie 2015, la București, pe Arena Națională", se arată pe site-ul Federației Române de Fotbal.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Sport : HC Dobrogea Sud, încă un joc  de încălzire
Pagina a fost generata in 0.4738 secunde