Medaliile Meritul Sportiv clasa a III-a pentru oiniștii de la Frontiera Tomis

447
Medaliile Meritul Sportiv clasa a III-a pentru oiniștii de la Frontiera Tomis - oina-1330883129.jpg
Componenții echipei de oină ACS Frontiera Tomis Constanța au fost premiați, sâmbătă, la Hotel Ibis, în cadrul Adunării Generale Anuale și de Alegeri a Federației Române de Oină, de directorul Gărzii de Coastă, comisar șef de poliție Radu Dumitru, care le-a înmânat medaliile Meritul Sportiv clasa a III-a.
Conform informațiilor furnizate de Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă Constanța, pentru trofeele adjudecate de-a lungul celor 40 de ani de existență, componenții echipei Frontiera Tomis, care în prezent reprezintă Garda de Coastă - structură nou înființată la nivelul Poliției de Frontieră Române, au fost răsplătiți cu decernarea Medaliei Meritul Sportiv clasa a III-a de către Traian Băsescu, președintele României semnând decretul prezidențial nr. 30 din data de 16 ianuarie.

Nicolae Dobre, un nou mandat în fruntea FRO
Comisarul șef de poliție Nicolae Dobre, de asemenea angajat al Gărzii de Coastă, a primit în urma votului exprimat de membrii Adună-rii Generale un nou mandat de patru ani în funcția de președinte al Federației Române de Oină.
La eveniment, au participat și Elena Frîncu, directorul executiv al DJST Constanța, și Isabella Stan, cea care, cel mai probabil, va prelua ștafeta după ieșirea la pensie a Elenei Frîncu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Februarie 2012
Stire din Sport : Horia Tecău, premii printre prieteni
Pagina a fost generata in 0.3147 secunde