Nataţie / Campionul mondial David Popovici: "Sunt onorat să reprezint ţara asta frumoasă"

168
Nataţie / Campionul mondial David Popovici:

Articole de la același autor

Înotătorul David Popovici, dublu campion mondial, la 100 şi 200 m liber, a declarat la revenirea în ţară, la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional „Henri Coandă” din Otopeni, că s-a simţit onorat să reprezinte România la Campionatele Mondiale de la Budapesta.

„Vreau să le mulţumesc celor care au crezut în mine, care m-au susţinut şi mă susţin în continuare, tuturor românilor care m-au urmărit şi care au stat cu sufletul la gură în faţa ecranelor, românilor care au venit să mă urmărească în persoană la Budapesta. A fost superb şi sunt onorat să reprezint ţara asta frumoasă şi să vă simt alături de mine”, a declarat David Popovici, primul campion mondial al înotului masculin din România.

Luni, 27 iunie, David Popovici şi-a reluat pregătirea în vederea participării la Europenele de juniori de la Otopeni, programate în perioada 5-10 iulie.

„De abia aştept să concurez la Europenele de juniori, abia aştept să mă simt cum s-au simţit sportivii maghiari la aceste Campionate Mondiale, să simt cum e să concurez la mine acasă, şi vreau ca tribuna să fie cât mai gălăgioasă, să ne ajute cât mai bine să intrăm în starea de concurs. Sincer, de abia aştept să ne strige numele când urmează să avem o probă, nu numai mie, ci şi tuturor ceilalţi sportivi români, să ne simţim cu adevărat speciali. Pentru că acela e un moment cu adevărat unic.

Mai urmează Europene de seniori, Mondiale de juniori, Mondiale în bazin scurt, avem un sezon competiţional destul de plin, însă cred că Europenele de juniori de la Otopeni o să fie memorabile”, a mai spus David Popovici.

La Salonul Oficial al Aeroportului „Henri Coandă”, reprezentanţii României la CM de la Budapesta au fost întâmpinați de către ministrul Sportului, Eduard Novak, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, Camelia Potec, membri ai familiilor, rude, prieteni, jurnalişti.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2357 secunde