Naţionalele de box feminin, la Sala Sporturilor din Năvodari

302
Naţionalele de box feminin, la Sala Sporturilor din Năvodari - 1-1662548606.jpg

Articole de la același autor

Nu mai puţin de 236 de sportive - un număr record! -, reprezentând cluburi din toată ţara, participă, în aceste zile, la Campionatul Naţional de box feminin, competiţie destinată categoriilor de vârstă cadete, junioare, tineret şi senioare, găzduită de Sala Sporturilor din Năvodari.

Printre aceste sportive, se află componentele lotului olimpic al României, medaliatele de la competiţiile europene şi mondiale de anul acesta, precum Lăcrămioara Perijoc, Andra Nicoleta Sebe, Loredana Marin sau Maria Trigos.

Din judeţul Constanţa, la Naţionale sunt prezente pugiliste legitimate la cluburile CS Năvodari, CS Medgidia, Axiopolis Cernavodă sau Callatis Mangalia.

„Avem mari aşteptări de la sportivele noastre şi cred că cele mai multe medalii le vor cuceri fetele de la CS Năvodari. Le dorim mult succes şi fie ca cele mai bune să câştige!”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Box Constanţa, Toma Matei, fostul mare arbitru AIBA fiind prezent la turneul de la Năvodari în calitate de supervisor secund.

Supervisor principal este Cristian Ciornea, din Iaşi.

Naţionalele de box feminin 2022 sunt organizate de Federaţia Română de Box, în parteneriat cu Primăria Năvodari şi Clubul Sportiv Năvodari. Finalele sunt programate vineri, 9 septembrie, şi sâmbătă, 10 septembrie.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Box

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.894 secunde