Pugiliştii de la CS Năvodari, evoluţie foarte bună în sparring-ul de la Brăila

177
Pugiliştii de la CS Năvodari, evoluţie foarte bună în sparring-ul de la Brăila - 1-1659955790.jpg

Articole de la același autor

Pugiliştii de la CS Năvodari au avut o evoluţie foarte bună la sparring-ul de la Brăila, disputat în deplasare, unde i-au avut drept adversari pe componenţii secţiei CSM-ului din localitate.

La malul Dunării, sportivii antrenaţi de Marcel Jipeanu şi Ablalim Ferodin au efectuat repetiţia generală înaintea plecării spre Erzurum (Turcia), localitate care va găzdui, în perioada 10-21 august, întrecerile Campionatului European rezervat cadeţilor.

„Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirea, sperăm să evităm accidentările şi să facem o figură cât mai bună la Europene. Plecăm cu gânduri mari către Turcia!”, au transmis reprezentanţii CS Năvodari.

XXX

În perioada 22-28 august, Federaţia Română de Box, în parteneriat cu Primăria Iaşi, va organiza, la Sala Polivalentă din Iaşi, Turneul Internaţional de Box „Centura Moldovei“, turneu ridicat la nivel de clasa A, pentru tineret şi seniori. Vor urca în ring Andrei Arădoaie, medaliat la Campionatul European 2022 din Armenia, Claudia Nechita, locul cinci la JO de la Tokyo 2020, şi vicecampioana mondială de la Istanbul 2022 Lăcrămioara Perijoc, alături de medaliaţii din ultimul timp de la juniori şi tineret.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Năvodari

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3599 secunde