Neymar, ELIMINAT de la "Copa America 2015"

171
1
Neymar, ELIMINAT de la
Selecționata de fotbal a Braziliei, cvintuplă campioană mondială, nu va mai putea conta la actuala ediție a turneului Copa America pe serviciile căpitanului și golgheterului său, Neymar da Silva. Acesta a primit o suspendare de patru meciuri, după ce a văzut cartonașul roșu la finalul meciului cu naționala Columbiei, disputat miercuri.


Starul Selecao a fost sancționat atât de dur în urma unei altercații pe care a avut-o cu mai mulți jucători din naționala Cafetera, în cursul căreia i-a aplicat o lovitură cu capul unuia dintre aceștia, Jeison Murillo. Apoi, brazilianul a insultat un oficial, pe culoarul de la vestiare, a explicat Alberto Lozada, membru al comisiei de disciplină care a dictat sancțiunea, informează Agerpres.

"Cel mai grav lucru a fost că el a așteptat arbitrul pe culoar, pentru a-l insulta, ceea ce a agravat cazul său și a condus la o sancțiune mai dură. Este o agresiune care merita o pedeapsă pe măsură", a explicat Lozada.

Pe lângă această suspendare, atacantul Braziliei și al lui FC Barcelona va fi obligat să plătească și o amendă de 10.000 dolari, după cum a precizat Confederația Sud-Americană de Fotbal (CONMEBOL) într-un comunicat, în care menționează că jucătorul are dreptul să facă apel împotriva sancțiunii.

Este pentru a doua oară când Neymar părăsește anticipat o competiției importantă în urma unui meci cu columbienii, după ce a mai trăit o astfel de situație în vara trecută, la Cupa Mondială 2014 din Brazilia. Atunci, a suferit o fractură la nivelul vertebrelor după un duel cu Juan Camilo Zuniga, accidentare care l-a făcut să rateze restul turneului găzduit de țara sa.

Atacantul columbian Carlos Bacca, implicat la rândul său în altercația cu Neymar, a primit o suspendare de 2 meciuri, precizează CONMEBOL.Comentează știrea

rodica
21 iunie 2015
proiect

Succesul vine prin aplicarea puterii, iar puterea e obținută prin cooperarea cu alte persoane. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: rodica98827@yahoo.com

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Iulie 2014
Stire din Sport : Imaginea zilei / Neymar, în lacrimi
Pagina a fost generata in 0.2943 secunde