Liga I la fotbal, etapa a 11-a

Nicio victorie în deplasare! FCV Farul a pierdut şi la Voluntari

126
Nicio victorie în deplasare! FCV Farul a pierdut şi la Voluntari - 163326997226244-1633329208.jpg

Articole de la același autor

FCV Farul Constanţa rămâne cu cifra 0 în dreptul victoriilor în deplasare în actuala ediţie de campionat şi după meciul cu FC Voluntari. Echipa manageriată de Gheorghe Hagi a fost învinsă, cu scorul de 0-1 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a 11-a a Ligii I la fotbal, gazdele reuşind performanţa de a ajunge la cel de-al cincilea succes consecutiv.

După o primă repriză „albă”, unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Ion Gheorghe, în minutul 66, cu un şut la colţul lung, după o pasă în adâncime venită de la Lorand Fulop.

Până la final, „marinarii” au presat, dar nu au reuşit să îşi creeze ocazii mari de gol, cele mai bune şanse fiind ratate de Radu Boboc (min. 52) şi Andrei Ciobanu (min. 84).

FCV Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Aioani, Dussaut (min. 77, Ely), Larie, Ghiţă, De Nooijer, Artean, Mladen (min. 46, Boboc), Purece (min. 77, Chiţu), Ganea (min. 46, Ciobanu), Betancor, Pitu (min. 46, Sali).

În urma eşecului de la Voluntari, în clasament, FCV Farul a coborât pe locul şase, ultimul care asigură accesul în play-off, cu 18 puncte.

Campionatul Ligii I se întrerupe pentru două săptămâni, pentru a face loc acţiunilor loturilor naţionale. Etapa viitoare (15/18 octombrie), echipa constănţeană va juca, tot în deplasare, cu ACS Campionii FC Argeş.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3253 secunde