Fotbal / Şerban în locul lui Drăguşin, la naţionala U21. Marţi, plecarea spre Spania

116
Fotbal / Şerban în locul lui Drăguşin, la naţionala U21. Marţi, plecarea spre Spania - 4-1633354065.jpg

Articole de la același autor

Reunită duminică, 3 octombrie, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, naţionala de fotbal U21 a României continuă pregătirea pentru Campionatul European din 2023, competiție pe care o vom găzdui alături de Georgia.

Selecționata pregătită de Florin Bratu va efectua un stagiu de pregătire în sudul Spaniei, unde va întâlni Suedia, pe 7 octombrie, și Mexic, pe 9 octombrie. Ambele partide se vor juca la ora 21:00 și vor fi transmise în direct la TVR.

România U21 - Suedia U20, joi, 7 octombrie, ora 21.00

România U21 - Mexic U21, sâmbătă, 9 octombrie, ora 21.00

La prima ședință de pregătire din centrul de la Buftea, au fost prezenți 15 jucători. După o serie de exerciții de încălzire, Dican, Țicu, Corbu, Farcaș și Ispas au făcut un antrenament de refacere alături de kinetoterapeutul Andrei Bogățan. Ceilalți 10 fotbaliști - Târnovanu, Ducan, Sefer, D. Toma, M. Șerban, Miculescu, I. Stoica, Isac, Ișfan și Al. Georgescu - s-au pregătit la intensitate normală, sub supravegherea selecționerului Florin Bratu.

Având în vedere refuzul lui Radu Drăguşin, selecționerul Florin Bratu a decis să completeze lotul cu Marian Șerban, de la Chindia Târgoviște. Acesta are 21 de ani și este mijlocaș ofensiv.

Plecarea în Spania e programată marți, 5 octombrie, dimineața.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4521 secunde