Novak Djokovic nu a primit viza de intrare în SUA și ratează turneul de la Indian Wells. Iată motivul

212
1
Novak Djokovic nu a primit viza de intrare în SUA și ratează turneul de la Indian Wells. Iată motivul - 35888397308594825601440-1678092489.jpg

Articole de la același autor

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul 1 mondial, a fost constrâns să declare forfait pentru turneul ATP Masters 1.000 de la Indian Wells. El nu poate intra în Statele Unite pentru că nu este vaccinat împotriva COVID-19, au anunţat organizatorii competiţiei, citaţi de AFP.


Djokovic, care a solicitat fără succes o derogare specială din partea autorităţilor americane în ultimele săptămâni, se va afla astfel în imposibilitatea de disputa şi celălalt Masters 1.000 programat în această primăvară în SUA, la Miami (Florida), peste două săptămâni.

"Novak Djokovic a declarat forfait", au precizat organizatorii californieni duminică seara, într-un scurt comunicat, adăugând că georgianul Nikoloz Basilaşvili va lua locul sârbului la tragerea la sorţi a tabloului masculin.

"Nole" solicitase o dispensă specială din partea autorităţilor locale, în ultimele săptămâni. "Dacă mi se refuză, mă voi retrage de la Indian Wells, bineînţeles, înaintea tragerii la sorţi", asigurase jucătorul.

Federaţia americană de tenis şi organizatorii US Open, turneul de Grand Slam din Statele Unite, au susţinut demersul sârbului, fără succes însă.


Comentează știrea

EUGEN
6 martie 2023
gaze DE STRUT

SA MAI CISTIGE SI ALTII / CA SE ESII PRIMUL ORI SI CE METODA ESTE BUNA CHIAR SI RUPTUL PICIOARELR ( ACUM VREO 25 DE ANII LA PATINAJ LA US INTRE LOCUL UNU SI DOI LA PATINAJ)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.66 secunde