Obiectiv împlinit pentru CSM Constanţa la handbal. Cupa României a venit la malul mării

14130
Obiectiv împlinit pentru CSM Constanţa la handbal. Cupa României a venit la malul mării - fond-handbal-performanta-1684174439.jpg

Articole de la același autor

Performanţă incredibilă obţinută de echipa masculină de handbal a celor de la CSM Constanţa. Formaţia de la malul mării a reuşit să câştige la Baia Mare Cupa României după un duel incredibil chiar cu echipa gazdă, Minaur.


După o luptă acerbă s-a încheiat 24-23 pentru CSM Constanţa care şi-a mai trecut astfel un trofeu în palmares şi şi-a făcut din nou fanii fericiţi.


Dani Vasile a făcut un meci mare, reușind 15 parade, iar apărarea avansată a fost cheia victoriei, blocându-i permanent pe tunarii băimărenilor. Fără Brasseleur, accidentat în semifinala cu Suceava, și fără Caba, eliminat eronat cu cartonaș roșu în minutul 23, dar cu inimă, determinare și un spirit de echipă admirabil, băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu au fost pur și simplu mai buni și au meritat victoria!


O victorie savurată de cei aproape 50 de suporteri constănțeni entuziaști, care au susținut frenetic echipa în Sala Lascăr Pană. Au evoluat: Vasile, Rusu, Preda - Nistor 5 goluri, Ravnic 5, Stankovic 4, Drăgan 3, Komogorov 3, Nikolic 2, Ilie 1, Chikovani 1, Caba, Susanu, Andrei, Rareș Ștefan.


Dani Vasile a fost desemnat omul echipei de către organizatori.


Victoria a fost una senzaţională la fel cum a fost, de altfel, tot parcursul în Cupa României a celor de la CSM Constanţa care au eliminat echipe puternice ca Dinamo Bucureşti sau CS Suceava.


„Ne-am strâns într-o cameră, am primit un clip de la Marin Vegar, un clip în care le mulțumea băieților și în care erau numai faze de când am câștigat cu Dinamo, cu Baia Mare de când și-a rupt mâna și le-am zis haideți să dăm ultimul strop de energie azi, așa într-un picior, cum puteți. Trebuie să murim pe teren și să dovedim că suntem cea mai bună echipă. Poate că nu suntem cea mai bună echipă din Liga aceasta, dar cu siguranță suntem cea mai cu suflet și cea mai cu spirit echipă din ligă!”, a declarat George Buricea, despre echipa Constanței.


Imediat după ultimul fluier al centralilor, în sala din Baia Mare a început fiesta constănţeană. Jucătorii împreună cu staff-ul tehnic au sărbătorit minute în şir şi s-au despărţit cu greu de cupa mult râvnită.


Pentru CSM Constanţa urmează acum un nou sezon dificil. După ce sezonul acesta şi-au îndeplinit obiectivele, clasarea între primele trei echipe ale ţării şi cucerirea Cupei României, este foarte posibil ca pentru stagiunea viitoare gândurile să fie altele.


Chiar dacă în campionat există Dinamo Bucureşti, formaţie care pare că este imbatabilă, constănţenii speră cu siguranţă ca după această pauză competiţională care va veni să revină şi mai puternici pe parchet.
Totodată, gândul celor de la CSM Constanţa stă şi la cupele europene, competiţii în care de-a lungul timpului Constanţa a fost la înălţime.


Sala Sporturilor din Constanţa se poate transforma într-un Iad pentru adversarii CSM-ului atunci când este plină de suporteri înfocaţi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7039 secunde