Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar la handbal, disputată la Cumpăna, şi-a desemnat câştigătorii

30524
Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar la handbal, disputată la Cumpăna, şi-a desemnat câştigătorii - cumpana-olimpiada-1715686746.jpg

Articole de la același autor

Comuna Cumpăna a fost, în perioada 10-12 mai, gazda echipelor de handbal ale şcolilor din opt județe, iar în cadrul sălii de sport a campusului Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”, au avut loc semifinalele, finalele și festivitatea de premiere a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar - faza națională la handbal gimnaziu băieți.

Competiția a fost organizată de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Comunei Cumpăna, Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”, CS Victoria Cumpăna, Crucea Roșie, Asociația Județeană de Handbal Constanța și CS Happy Kids Medgidia.

La festivitatea de premiere, au participat Gabriel Georgescu, inspector școlar de educație fizică și sport, Mariana Solomon, consilier DJTS Constanța, Aihan Omer, fost antrenor al echipei naționale de handbal a României, antrenorul Enis Murtaza și jucătorii Zoran Nikolic și Vlad Rusu, din partea CSM Constanța.

Clasamentul final al competiției a fost următorul: locul I - Școala Gimnazială „George Emil Palade” din Buzău, locul II - Școala Gimnazială „Marius Șandru” din Reșița şi locul III - Școala Gimnazială „Mőra Ferenc” din Odorheiu Secuiesc.

Au fost acordate, de asemenea, și premii individuale pentru cei ce s-au remarcat pe terenul de joc, după cum urmează: premiul pentru „Cel mai bun portar” - Atilla Ferencz, Școala Gimnazială „Mőra Ferenc” din Odorheiu Secuiesc, premiul pentru „Cel mai bun marcator” - Luca Polifronie, Școala Gimnazială Nr. 59 din București şi premiul pentru „Cel mai tehnic jucător” - Andrei Ianis Horjea, Școala Gimnazială „George Emil Palade” din Buzău. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4348 secunde