Ovidiu Burcă anunță transferuri la Dinamo

96
Ovidiu Burcă anunță transferuri la Dinamo - burca-1687792845.jpg

Articole de la același autor

Dinamo se pregătește de noul sezon al Ligii 1 și a plecat în cantonament în Slovenia.

„Câinii” au încă probleme cauzate de interdicția la transferuri, însă Ovidiu Burcă se declară optimist.

Tehnicianul îndeamnă la calm și spune că trupa pe care o conduce va reuși să facă mutările pe care și le dorește.

„Avem niște jucători pe care îi urmărim de ceva timp. Unii sunt în București deja, alții vor veni acolo. Trebuie să reconstruim echipa, să aducem niște jucători care să ne permită la nivelul primei ligi să avem un lot numeros și calitativ. Ei vor veni ca viitori jucători ai lui Dinamo.

Îi știm de ceva timp, suntem în contact cu ei. Nu aducem jucători în probe, în general. Trebuie aduși jucători pe care i-ai urmărit în prealabil și noi asta am făcut. Am stat de vorbă cu noii acționari, i-am simțit puțin triști, nu înțeleg de unde toate atacurile împotriva lor. Eu rămân alături de ei, au venit într-un moment în care nimeni nu venea. Și ne-au adus liniște, stabilitate. Eu le-am cerut să avem salariile plătite la zi și să nu facă promisiuni pe care nu le pot onora. Până azi, relația mea cu ei e fantastică.

Au rezolvat toate problemele. Există presiunea cu transferuri rapide, dar eu cred că lumea trebuie să fie liniștită. Dacă eu am liniște și încredere, toată lumea trebuie să fie liniștită”, a spus Ovidiu Burcă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2345 secunde