Pe podium la Naţionalele de tenis de masă! Constanţa îşi priveşte adversarii de la înălţime

237
Pe podium la Naţionalele de tenis de masă! Constanţa îşi priveşte adversarii de la înălţime - pepodium2-1607616564.jpg

Articole de la același autor

Centrul de tenis de masă de la Constanţa este unul dintre cele mai valoroase din ţară, iar tradiţia în performanţă a fost confirmată încă o dată în turneul de la Buzău, care a inclus patru competiţii importante. Iar constănţenii au fost la înălţime!

În perioada 5-9 decembrie, în sala Clubului Sportiv Școlar Buzău, s-au desfăşurat întrecerile Campionatului Naţional de tenis de masă juniori II, Campionatului Naţional juniori I, respectiv Top 16 juniori II şi Top 16 juniori I. La toate aceste competiţii, Constanţa a fost reprezentată de o delegaţie alcătuită din sportivi de mare perspectivă, care s-au numărat printre laureaţi.

Astfel, în probele de juniori şi junioare II, au evoluat Bianca Mei-Roşu, Andreea Teglaş, Lorena Dumitru, Ioana Băiaşu şi Rareş Constantinescu, toţi de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, în timp ce, la junioare I, au intrat în concurs Elena Zaharia, Denisa Urîtu, ambele de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, Camelia Mitrofan şi Claudia Caragea, ambele de la CS Farul.

După meciuri intens disputate, delegaţia constănţeană şi-a făcut bilanţul, unul foarte bun. Astfel, sportivii de pe litoral şi-au trecut în cont nu mai puţin de zece medalii, dintre care patru de aur, două de argint şi patru de bronz.

Titluri de campioane naţionale au cucerit Elena Zaharia, la juniori I, şi Bianca Mei-Roşu, la juniori II, acelaşi jucătoare adjudecându-şi medaliile de aur şi la Top 16 juniori I, respectiv Top 16 juniori II.

La Campionatele Naţionale, Constanţa se mai mândreşte cu alte două medalii de bronz, câştigate de Camelia Mitrofan, la juniori I, respectiv Andreea Teglaş, la juniori II.

Iată şi celelalte podiumuri ocupate de reprezentantele Constanţei: Top 16 juniori I: Camelia Mitrofan - locul II, Andrea Teglaş - locul III; Top 16 juniori II: Ioana Băiaşu - locul II, Andrea Teglaş - locul III.

Sportivele au fost însoţite în turneul de la Buzău de antrenorii Anamaria Sebe, Timea Urszuly şi Cristian Grigore. Din staff-ul tehnic mai fac parte antrenorii Viorel Filimon, Elena Sebe, dar şi psihologul sportiv Mioara Şincan.

„Am încheiat cinci zile cu tenis de masă la Buzău, timp în care i-am urmărit pe unii dintre cei mai buni juniori, iar noii campioni și-au primit medaliile. Am aflat, de asemenea, câștigătorii de la Top 16 juniori I, atât la feminin, cât și la masculin. Felicitări tuturor sportivilor, antrenorilor și cluburilor!”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Tenis de Masă.

XXX

Calificată în premieră în semifinalele Ligii Campionilor la tenis de masă, Metz Tennis de Table (Franţa), echipă pentru care evoluează şi româncele Daniela Dodean-Monteiro şi Adina Diaconu, ambele componente ale lotului naţional condus de Viorel Filimon, a cedat, scor 1-3, în penultimul act, în faţa principalei favorite la trofeu, Eastside Berlin (Germania).

În cealaltă semifinală, gazdele de la Linz Froschberg, cu românca Bernadette Szocs în componenţă, au câştigat greu, scor 3-2, în faţa franţuzoaicelor de la Saint Quentin. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9407 secunde