HCM Constanța - MKB Veszprem, în Liga Campionilor

Popeye, să închizi poarta!

2134
Popeye, să închizi poarta! - 30f894a2389e438a83180d294301af63.jpg
Cel mai tare meci de handbal masculin al săptămânii se dispută, în week-end, la Buzău, între HCM Constanța și MKB Veszprem, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Deși pornește cu șansa a doua, formația de pe litoral anunță că le va face zile grele foștilor colegi ai lui Marian Cozma.

HCM Constanța nu are ce pierde în partida cu MKB Veszprem, din prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Este prima echipă masculină din România care a ieșit din grupele celei mai puternice competiții europene inter-cluburi, iar duelul cu formația maghiară, care se află în formă excepțională, nu poate decât să o onoreze.
Având arvunit titlul de campioană națională, HCM vrea să facă o figură frumoasă și în Europa, chiar dacă accesul în sferturi pare, cel puțin la prima vedere, greu de realizat. An-trenorii Zoran Kurteș și Eden Hairi speră să-i surprindă și pe unguri, așa cum au făcut-o cu Montpellier și chiar Valladolid, apărarea agresivă și contraatacul fiind principalele arme ale Constanței. Va conta foarte mult și inspirația portarului-golgheter Mihai Popescu, dar și eficiența echipei medicale, care face eforturi pentru a-l recupera pe Laurențiu Toma, accidentat în meciul de campionat, de la Bacău.
Partida HCM - Veszprem se joacă duminică, 28 martie, de la ora 16.15, în direct la PRO TV, la Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" din Buzău.

Bilete vândute ca pâinea caldă
Biletele puse în vânzare s-au epuizat în mai puțin de două zile, interesul suporterilor fiind uriaș.
"Este evenimentul sportiv al anului în Buzău. Poate doar dacă HCM Constanța va reuși să se califice mai departe aș mai putea afirma acest lucru. Timp de aproape zece zile, Buzăul a devenit capitala handbalului românesc, dacă ne gândim că vom găzdui și meciul România - Ucraina, din preliminariile Cam-pionatului European de handbal feminin, pe 3 aprilie", a declarat directorul DSJ Buzău, Paul Diaconescu.
***
Alte trei echipe românești de handbal masculin susțin, în week-end, jocuri în cupele europene, după următorul program: sâmbătă, 27 martie, ora 18.00, în direct la Sport.ro: Steaua București - HC Kolubara (Serbia), în prima
manșă a sferturilor de finală ale Cupei Cupelor; duminică, 28 martie, ora 19.30: RD Slovan Ljubljana (Slovenia) - Universitatea Bucovina Suceava, în prima manșă a sferturilor de finală ale Challenge Cup; duminică, 28 martie, ora 19.00: Sporting Club de Portugal (Portugalia) - Știința Bacău, în prima manșă a sferturilor de finală ale Challenge Cup.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Martie 2010
Stire din Sport : Vin întăriri de cinci stele
Pagina a fost generata in 1.386 secunde