Profesorul constănţean Cătălin Ganera va conduce delegaţia României la concursul de atletism din Polonia

514
Profesorul constănţean Cătălin Ganera va conduce delegaţia României la concursul de atletism din Polonia - 11-1656505334.jpg

Articole de la același autor

Profesorul constănţean Cătălin Ganera, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, a fost desemnat conducător al delegaţiei României la reuniunea atletică organizată, în perioada 11-15 august, de către Federaţia Poloneză de Atletism.

Competiţia este rezervată atleţilor cu vârste de 12 şi 13 ani şi face parte din programul Erasmus. La această întrecere, România beneficiază de 80 locuri pentru sportivi (40 de locuri la feminin şi tot atâtea la masculin), plus şapte locuri pentru antrenori.

Tot în cadrul ultimei şedinte de Consiliu Federal, la propunerea coordonatorului lotului naţional de seniori, Oana Pantelimon, s-a aprobat numărul de locuri pentru participanţii tricolori la Campionatele Mondiale de seniori în aer liber, competiţie care se va derula la Eugene (Oregon; SUA), în perioada 15 - 24 iulie, existând posibilitatea suplimentării locurilor cu sportivi care îşi vor mai îndeplini, între timp, baremul.

La rândul lor, componenţii lotului naţional de cadeţi (U18) se pregătesc în această perioadă în vederea participării la o competiţie de anvergură: Campionatele Europene în aer liber, programate la Ierusalim (Israel), din 4 până în 7 iulie.

Foto: Arhiva Cuget Liber

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1879 secunde