Turneul final al Campionatului Național de rugby juniori U18

Program bulversat de ploaie. Sâmbătă, ultimele meciuri din grupă

145
Program bulversat de ploaie. Sâmbătă, ultimele meciuri din grupă - program-1403280415.jpg

Articole de la același autor

Ploaia torențială care s-a abătut, vineri, asupra Constanței a încurcat și socotelile echipelor participante la turneul final al Campionatului Național de rugby juniori U18.

Astfel, meciurile programate vineri au fost amânate pentru sâmbătă. Inițial, organizatorii competiției luaseră în considerare și varianta ca partidele respective să se joace la Năvodari, însă, până la urmă, ultimele două confruntări din faza grupelor vor avea loc tot pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", după următorul program: ACS Flamingo București - Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii (ora 12.00, în Grupa Roșie) și RCM UV Timișoara - CSS Gura Humorului (ora 13.15, în Grupa Albastră).

Marea finală a turneului, în care adversare vor fi CS Cleopatra Mamaia și CSA CSS Steaua București, se va desfășura duminică, de la ora 11.30, pe aceeași arenă din "Badea Cârțan".

v v v

Organizatorii turneului din "Badea Cârțan" sunt Federația Română de Rugby și CS Cleopatra Mamaia. Parteneri - Asociația Județeană de Rugby Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Consiliul Județean Constanța. Parteneri Media - Cuget Liber și Radio Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6225 secunde