Rapid a ratat transferul lui Denis Drăguș! Cu ce echipa semnează atacantul

153
Rapid a ratat transferul lui Denis Drăguș! Cu ce echipa semnează atacantul - dragus-1690709293.jpg

Articole de la același autor

Rapid caută un atacant, iar Denis Drăguș (24 de ani) era una dintre opțiuni, fapt confirmat de către Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului. Drăguș a revenit la Standard Liege, după împrumutul la Genoa, dar nu va rămâne la echipa belgiană. Publicația La Derniere Heure anunță că Denis Drăguș va juca la Coventry, în Championship.

„Standard și Coventry au ajuns la un acord pentru transferul lui Denis Drăguș. Tot ce rămâne acum este ca jucătorul să se înțeleagă cu clubul englez din Championship”, a scris ziarul belgian.

Transferul lui Drăguș la Coventry poate fi motiv de bucurie și pentru Gică Hagi. Farul a păstrat procente dintr-un eventual transfer al fostului său jucător și ar urma să încaseze 450.000 de euro.

Coventry s-a calificat în sezonul trecut în barajul de promovare în Premier League, însă a pierdut finala acestui play-off în fața celor de la Luton, la loviturile de departajare, cu scorul de 5-6 (după ce a fost 2-2 la finalul dublei). Dacă va semna cu Coventry, Drăguș va fi al doilea jucător român care evoluează la această echipă, după Viorel Moldovan în 1998. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9138 secunde