Rapid-Steaua. Bătaie între fani și mașini vandalizate, înainte de meci!

211
Rapid-Steaua. Bătaie între fani și mașini vandalizate, înainte de meci! - rapidbucurestivssteauabucuresti-1365952094.jpg

Trei mașini au fost avariate în Capitală, în zona Sebastian, duminică, în urma unor incidente în care au fost implicate două grupuri de suporteri, cu câteva ore înainte de meciul Rapid - Steaua, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București, Georgian Enache.

"În jurul orei 16.55, a fost chemat un echipaj de jandarmerie în zona Sebastian, pe strada Nedeleanu Ion din Sectorul 5, unde a avut loc o confruntare între două grupuri de persoane neidentificate, pentru că la sosirea jandarmilor nu mai era nimeni în zonă. Au fost implicate 20-30 de persoane, care au aruncat cu pietre și sticle. În urma incidentului trei autoturisme parcate în zonă au fost avariate, cu geamurile sparte. Din declarațiile martorilor se pare că a fost vorba despre două grupări de suporteri steliști și rapidiști. Grupuri de jandarmi și polițiști încearcă să identifice persoanele implicate și adună probe", a spus Enache.
Partida Rapid - Steaua, contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 20.30, pe stadionul Giulești - Valentin Stănescu. Meciul va fi arbitrat de o brigadă condusă de Sebastian Colțescu, ajutat la cele două linii de Aurel Oniță și Vasile Marinescu. Arbitru de rezervă va fi Florin Miron, scrie realitatea.net.


Citeste mai mult...



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4938 secunde