Răzvan Florea a ieșit din bazin în plină glorie

427
Înotătorul constănțean Răzvan Florea s-a retras din activitatea competițională, Campionatul Național de seniori și juniori în bazin descoperit, care se desfășoară în București în aceste zile, repre-zentând ultima sa întrecere oficială.
Federația Română de Natație, CS Farul Constanța (clubul lui Răzvan) și DSJ Constanța au organizat festivitatea de retragere a medali-atului cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, aseară fiind punctul culminant. Răzvan, care va împlini 30 de ani pe 29 septembrie, i-a avut alături la acest moment emo-ționant și pe antrenorii săi, și familia.
Nici la aceste Naționale, înotătorul nu a avut rival intern, astfel că și-a făcut o ieșire de gală din bazin. În prima zi de concurs, a câștigat un nou titlu național, la 50 m spate, cu timpul de 26,48 s.
În prima zi, CS Farul a mai avut doi medaliați, Dragoș Agache, aur la seniori la 200 m bras (2:17:77), și Andrei Grădinaru, bronz la juniori la aceeași probă, unde, cu 2:41:99, a ocupat și locul opt în finala seniorilor.
În aceeași sesiune, au mai evoluat în finale alți trei fariști: Emma Malcomete, locul patru în finala A de la 50 m spate feminin (31,46) și șase la 100 m fluture - finala A (1:07:02), Alin Milian, locul patru în finala A de la 50 m spate (27,76), și Mihai Spălățelu, locul patru în finala B de la 50 m spate (29,43).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7261 secunde