Răzvan Florea, în echipa Cameliei Potec, la conducerea Federaţiei Române de Nataţie

248
Răzvan Florea, în echipa Cameliei Potec, la conducerea Federaţiei Române de Nataţie - 17019197510157697242385876740877-1630493290.jpg

Articole de la același autor

Fostul înotător al CS Farul Constanţa Răzvan Ionuţ Florea, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena 2004, a fost ales membru în Biroul Federal al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM), specialitate înot, cu ocazia Adunării Generale de Alegeri desfăşurată la Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani.

În cadrul adunării, Camelia Potec a fost realeasă, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern. Campioana olimpică de la Atena se menţine, astfel, în această funcţie pe care o ocupă din 2013, fiind la al treilea mandat consecutiv.

Echipa Cameliei Potec a fost aleasă tot cu unanimitate de voturi, iar în componenţa sa, alături de Răzvan Florea, se mai regăsesc vicepreşedintele Diana Iuliana Mocanu Adetu şi membrii Biroului Federal Carmen Bunaciu, Ion Bădescu, Dan Ardelean (înot), Florin Avasiloae (sărituri în apă) şi Marius Mihai Grigore (pentatlon modern).

Din Biroul Federal, mai fac parte, ca membri de drept, conform statutului FRNPM, Daniela Mihaela Ilieş - contabil şef şi Silviu Vasile Anastase - antrenor federal înot.

După alegeri, noul Birou Federal s-a întrunit în prima sa şedinţă, prilej pentru numirea în funcţia de secretar general a lui Matei Giurcăneanu.

Foto: Facebook / Florea Răzvan Ionuţ

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5084 secunde