România nu va fi inclusă în Turneul celor Șase Națiuni la rugby

161
România nu va fi inclusă în Turneul celor Șase Națiuni la rugby - rugby-1454086867.jpg

Articole recomandate

Directorul executiv al Turneului celor 6 Națiuni, John Feehan, a declarat, pentru publicația "The Independent", că niciuna dintre țările participante în turneu nu poate fi exclusă și că includerea altor naționale ar afecta structura competiției. 


"Este un subiect care a luat amploare după Cupa Mondială, dar nu avem de gând să schimbăm formatul competiției prea curând. Este vorba despre cel mai mare turneu anual de rugby, de cel mai profitabil, cel mai bine văzut și cu audiențele cele mai mari. De ce am vrea să schimbăm asta?", a precizat John Feehan.

Octavian Morariu, președintele Rugby Europe, a declarat pentru site-ul oficial al FRR că includerea României și Georgiei în Turneul celor 6 Națiuni este sprijinită de mulți oficiali din lumea rugbyului. El și-a manifestat încrederea că va fi găsită o formulă pentru a intregra alte echipe în această competiție de anvergură, conform realitatea.net.

Echipa națională de rubgy, antrenată de Lynn Howells, a participat la Cupa Mondială de Rugby din 2015, dar nu a depășit faza grupelor, din care au mai făcut parte Irlanda, Franța, Italia și Canada. România a înregistrat o victorie (17–15 împotriva Canadei) și a acumulat 4 puncte, în cadrul competiției din Anglia.

România debutează în Rugby Europe Championship, pe 6 februarie, la Cluj, împotriva Portugaliei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1982 secunde