Rugbiștii de la CS Cleopatra se antrenează pe plaja din Mamaia

320
Rugbiștii de la CS Cleopatra se antrenează pe plaja din Mamaia - rugby-1581458302.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby U19 CS Cleopatra Mamaia își continuă pregătirile în această perioadă pentru meciurile din campionat, care vor reîncepe luna viitoare.

Antrenamentele se desfășoară pe plaja din Mamaia, în sala de forță, dar sunt programate și câteva antrenamente comune și meciuri test cu echipa din Divizia Națională de Seniori CS Năvodari.

În perioada 23 februarie - 4 martie, sub comanda antrenorilor Victor Bezușcu, Virgil Năstase, Marian Nache și Onal Agiacai, CS Cleopatra se va afla într-un cantonament la CSN Snagov.

Pe 22 martie, este programat primul meci oficial al anului, în deplasare, cu LPS Focșani, formație pe care, în tur, pe 15 noiembrie 2019, CS Cleopatra a învins-o clar la Constanța, scor 62-8.

XXX

Au fost convocați la naționala U18, care se pregătește pentru Campionatul European din Rusia, cinci rugbiști de la CS Cleopatra: Mihai Popa, Vlăduț Burduja, Răzvan Stăetu, Răzvan Secărea și Gabi Toderașcu. În perioada 15 - 28 februarie, aceștia se vor afla într-un stagiu de pregătire la CSN Snagov.

De asemenea, Sorin Pândichi, de la CS Cleopatra, a fost convocat la stagiul naționalei României U20, în perioada 16 - 29 februarie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6547 secunde