S-a accidentat Diogo da Silva

715
// Antrenorul Farului, Marius Șumudică, a declarat că stoperul portughez Diogo da Silva a devenit indisponibil, după ce, la meciul cu FC Snagov a suferit o accidentare, care îl va ține pe tușă 3-4 săptămâni. Farul a plecat ieri după-amiază la Tulcea, de unde, astăzi, va merge la Stejaru, deplasarea făcând-o și Diogo. Înainte de plecare, "marinarii" s-au antrenat pe terenul mare. Lotul de 18 e format din: Vlas, Sardescu - portari; Mățel, Papp, Bubuleandră, Gaston - fundași; M. Soare, B. Andone, B. Teekloh, Rusmir, Păcuraru, L. Mihai II, Matei, Cristocea, Mansur, L. Leu - mijlocași; M. Ene, Chico - atacanți. Nu au fost incluși în lot Barbu, Pașcovici și Buzea. Săptămâna viitoare, Șumudică va discuta cu un atacant portughez, din liga secundă lusitană.
// Meciul Astra - FC Farul, contând pentru "16"-imile Cupei României, se va juca miercuri, 23 septembrie, de la ora 16, la Ploiești. Clubul constănțean nu a fost considerat vinovat pentru incidentele de la Tulcea, Farul neintrând astfel la judecata Comisiei de Disciplină, a declarat, pentru "Cuget Liber", Mircea Crainiciuc, președintele executiv al Farului. Crainiciuc a făcut un apel către suporterii constănțeni pentru a se comporta civilizat la partida cu Petrolul, astfel încât clubul, deja recidivist, să nu mai fie sancționat. "Fanii trebuie să conștientizeze ce necazuri au pricinuit echipei, la ce cheltuieli ne-au supus. După ce că nu a venit nimeni din Constanța să preia echipa, suporterii vor să plece și oamenii aceștia din București? Fanii vor să dărâme ce încercăm noi să construim? Meciul cu Petrolul e de risc maxim. Atât suporterii noștri, cât și cei ai Petrolului vor intra la meci numai cu un act de identitate", a declarat Crainiciuc, pentru "Cuget Liber". Biletele costă 10 lei (intrare generală), plătind inclusiv fanii Petrolului, care n-au dorit reciprocitate. Suporterii Farului au intrare gratuită.
// Ieri, antrenorii din Academia clubului și oameni din staff-urile adiacente primei echipe au mers la conducerea Farului pentru a discuta despre întârzierile salariale cu care se confruntă. Oficialii le-au dat asigurări că banii se vor plăti vineri. Ieri, liniile telefonice de la club tot nu funcționau pentru apelurile către exterior, angajații clubului fiind nevoiți să trimită faxuri din alte locații.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Septembrie 2009
Stire din Sport : Șumi și Vivi se războiesc din nou
Luni, 14 Septembrie 2009
Stire din Sport : "Marinarii" au ajuns pe locul 11
Pagina a fost generata in 1.2346 secunde