Cătălin Anghel știe cât de periculoasă e echipa din Năvodari

"Săgeata te poate lovi oricând"

334
Antrenorul Viitorului Constanța, Cătălin Anghel, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că adversara de sâmbătă, Săgeata Năvodari, este o echipă redutabilă.
"Săgeata este o echipă care îți dă impresia că tu controlezi jocul, însă te poate lovi oricând. Va fi un meci foarte disputat, între două echipe care sunt preocupate de joc. Și noi, și Săgeata suntem două echipe care înscriem mult datorită valorii jucătorilor și a jocului combinativ. Nu vom fi însă supărați dacă vom face un meci mai slab și vom câștiga acest meci", a spus Anghel.
Prezent la întâlnirea cu jurnaliștii, atacantul Vlad Rusu a spus că vrea să marcheze în poarta Săgeții: "Sper ca, la finalul jocului, noi să fim cei care vom avea motive de bucurie. Îmi doresc să marchez, dar mai presus de obiectivele mele sunt cele ale echipei. Personal, n-am traversat o perioadă prea bună în ultima vreme, însă echipa a câștigat și suntem pe primul loc. Dacă vom câștiga sâmbătă, ne vom distanța la șapte puncte de Săgeata și nu-i va fi așa ușor să ne ajungă în retur".
La rândul său, mijlocașul Mihai Onicaș consideră că partida cu Săgeata este foarte importantă: "Cred că este cel mai important meci, deoarece vine înaintea vacanței de iarnă. Avem un moral bun și sper să învingem. S-au făcut progrese foarte mari din punct de vedere al omogenității într-un timp scurt. Au venit mulți jucători în vară, este meritul conducerii care a investit mulți bani și sentimente, iar după 4-5 luni de muncă, ocupăm prima poziție în clasament".
Partida Săgeata - FC Viitorul, din cadrul etapei a XV-a a Ligii a II-a, Seria I, este programată sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul "Flacăra" din Năvodari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 24 Noiembrie 2011
Stire din Sport : "Suntem cu primele la zi!"
Pagina a fost generata in 0.3961 secunde