Şahiştii de la CS Năvodari, medaliaţi cu aur la „Cupa Dobrogei”

172
Şahiştii de la CS Năvodari, medaliaţi cu aur la „Cupa Dobrogei” - 1-1668501188.jpg

Articole de la același autor

Componenţii secţiei de şah din cadrul Clubului Sportiv Năvodari, pregătiţi de antrenorul Daniel Panainte, au luat parte la competiţia pe echipe „Cupa Dobrogei”, organizată la Cercul Militar din Mangalia.

Avându-i în componenţă pe Cristian Diaconescu, Sergiu Iordache, Diana Dospin, Sara Lazăr şi Rareş Diaconu, echipa din Năvodari a reuşit să cucerească medalia de aur, terminând cu un bilanţ foarte bun: patru victorii şi un egal din cinci meciuri disputate.

Săptămâna aceasta, şahiştii de la CS Năvodari se pregătesc intens pentru a participa la următorul turneu din calendarul competiţional intern: Festivalul Internaţional „Cupa Satori-Art”, organizat la Amara, în zilele de 26 şi 27 noiembrie.

XXX

Cinci dintre reprezentanţii României la Campionatul European de şah pentru copii şi juniori, recent încheiat la Antalya (Turcia), au reuşit să termine în Top 10.

Cea mai bună poziţie, a opta, a revenit şahiştilor Robert Gabriel Sava (U12 Open), Maria Lia-Alexandra (U14 fete) şi Miruna Daria Lehaci (U18 fete), Maria Anistoroaei a fost a noua la U8 fete, în timp ce Alexia Iordache a prins ultimul loc din Top 10 la U14 fete.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Năvodari

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5064 secunde