Şase echipaje româneşti s-au calificat direct în finale la Europenele de canotaj de la Bled

385
Şase echipaje româneşti s-au calificat direct în finale la Europenele de canotaj de la Bled - canotaj-euro-1685020545.jpg

Articole de la același autor

Şase echipaje româneşti din cele zece care au evoluat joi s-au calificat direct în Finalele A la Campionatele Europene de canotaj pentru seniori de la Bled (Slovenia), potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de canotaj.

În proba de dublu rame feminin, Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel s-au clasat pe primul loc în serie, calificându-se astfel direct în Finala A.

Campioanele olimpice Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar şi-au respectat blazonul şi au câştigat cursa de calificare a probei de dublu vâsle feminin, urmând să concureze şi ele în Finala A.

Şi Ionela Cozmiuc a ieşit învingătoare în seria sa la schif simplu categorie uşoară, calificându-se în Finala A.

Barca de patru rame masculin, compusă din Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu şi Florin Lehaci, a încheiat pe primul loc în serie şi s-a calificat în Finala A.

La patru rame feminin, Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş au încheiat pe locul întâi cursa din serii şi vor concura în Finala A.

Mihăiţă Ţigănescu, Ciprian Tudosă, Florin Arteni, Mugurel Semciuc, Marius Cozmiuc, Sergiu Bejan, Ştefan Berariu, Florin Lehaci şi Adrian Munteanu au ocupat locul al treilea în cursa preliminară a probei de 8+1 masculin pentru stabilirea culoarului din Finala A.

Un alt echipaj, cel de dublu rame masculin, alcătuit din Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, a câştigat seria sa şi va concura în semifinale.

Trei echipaje vor lua startul în recalificări după rezultatele de joi. Barca de dublu vâsle masculin, compusă din Florin Arteni şi Ciprian Tudosă, a încheiat pe locul al treilea în seria sa. În proba de patru vâsle feminin, Ioana-Mădălina Moroşan, Andrada-Maria Moroşanu, Cristina Drugă şi Patricia Cireş s-au clasat pe locul al treilea în serie. Mihai Chiruţă, Constantin Adam, Ioan Prundeanu şi Florin-Marian Enache au concurat în cursa de calificare a probei de patru vâsle masculin, clasându-se pe locul 2 în serie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5643 secunde