Selma Cadâr, finalistă în turneul de juniori din Tunisia

153
Selma Cadâr, finalistă în turneul de juniori din Tunisia - selma-1454519598.jpg

Articole de la același autor

O nouă performanță pentru jucătoarea de tenis Selma Cadâr, de la LPS "Nicolae Rotaru", care, alături de Iulia Ivașcu (CSM Târgoviște), a disputat finala probei de dublu din cadrul turneul ITF de juniori, categoria 2, de la Hammamet (Tunisia). 


Selma și partenera sa au fost învinse însă, în ultimul act, scor 3-6, 1-6, de suedezele Ida Jarlskog și Julia Rosenqvist. 


La simplu, trofeul a fost câștigat tot de o sportivă din România, Ilona Georgiana Ghioroaie: 6-2, 6-2 în finala cu Șada Nahimana, din Burundi. 


Vești bune parvin și din turneul ITF de juniori, categoria 2, de la Tunis (Tunisia), unde constănțeanul Adrian Boitan, de la TC Idu Mamaia, a acces în turul secund, după victoria în două seturi, scor 7-5, 7-5, reușită în fața tunisianului Mohamed Ali Bellalouna. Următorul său adversar este Richard Thongoana (Africa de Sud, cap de serie nr. 10). 


Constănțeanul participă și în proba de dublu, unde, alături de Bogdan Pavel (CS Tenis Pitești), s-a calificat în runda a doua, grație victoriei (6-1, 6-2) din duelul cu Mohamed Selim Ben Ali și Zakaria Ben Brahim, reprezentanți ai țării gazdă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Februarie 2016
Stire din Sport : Vestea zilei despre Simona Halep
Pagina a fost generata in 1.2503 secunde