Simona Halep, antrenament dedicat fanilor, înainte de plecarea spre Australia

218
Simona Halep, antrenament dedicat fanilor, înainte de plecarea spre Australia - simona-1609787829.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănţeană de tenis Simona Halep a efectuat, luni, 4 ianuarie, la prânz, un antrenament transmis în direct pe pagina sa de Facebook, dedicat fanilor săi înaintea plecării în Australia, acolo unde va participa la primul turneu de Grand Slam al anului 2021.



„Am dorit să marchez startul sezonului 2021 invitându-vă să urmăriţi antrenamentul premergător plecării în Australia. Sper că v-a făcut plăcere”, a transmis Simona Halep.


Clasată pe locul doi mondial, constănţeanca intenţionase iniţial să participe la primul turneu WTA din 2021, cel de la Abu Dhabi, între 6 şi 13 ianuarie, însă a renunţat, hotărând să meargă direct în Ţara Cangurilor.
La Melbourne, între 31 ianuarie şi 6 februarie, are loc un turneu WTA 500, însă, până în acest moment, Simona Halep nu a confirmat oficial participarea.



Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, debutează pe 8 februarie şi se va încheia pe 20 februarie. Anul trecut, Simona Halep a ratat trofeul, fiind eliminată, în semifinale, de spaniola Garbine Muguruza.


XXX



Jucătoarea de tenis Dagmara Baskova (fost nr. 117 mondial) nu va mai avea voie să participe la nicio competiţie legată de acest sport, fiind amendată şi cu suma de 40.000 de dolari după ce o anchetă a Unităţii de Integritate în Tenis a descoperit cinci cazuri în care aceasta a fost implicată în trucarea unor meciuri în 2017.
În vârstă de 28 de ani, sportiva slovacă a recunoscut acuzaţiile, astfel că amenda a fost redusă la 1.000 dolari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5167 secunde