CS Medgidia, gazda a două turnee din returul Diviziei A1 la volei feminin

213
CS Medgidia, gazda a două turnee din returul Diviziei A1 la volei feminin - csmedgidia-1609787741.jpg

Articole de la același autor

Federaţia Română de Volei a dat publicităţii programul returului Diviziei A1 feminine, competiţie care va începe cu o săptămână mai târziu decât cea masculină. Ca și în cazul turului, și returul se va disputa tot sub formă de turnee, păstrându-se componența grupelor din prima parte a campionatului.

Returul Diviziei A1 la volei feminin va începe în data de 22 ianuarie, partidele primului turneu întinzându-se pe durata a trei zile (22, 23 şi 24 ianuarie).



Turneele au fost programate la o distanță de două săptămâni, o decizie foarte bună a federației, pentru că permite jucătoarelor care ratează un turneu din cauza virusului Covid-19 să poată juca în următorul weekend, apreciază doarvolei.ro.
Singura pauză dublă va fi între turneele doi și trei, adică în week-end-ul 17-21 februarie, atunci când, în loc de Divizia A1, se va disputa turneul Cupei României, la Cluj.



Aşadar, caravana voleiului feminin se pune din nou în mişcare, iar CS Medgidia va găzdui partidele din Grupa a 3-a a turneului întâi. Între 22 şi 24 ianuarie, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”, jucătoarele antrenate de Florin Voinea şi Radu Began le vor avea drept adversare pe voleibalistele de la CSU Medicina CNUE Târgu Mureș şi Știința Bacău.


Cel de-al doilea turneu (şi al şaselea al returului) găzduit de municipiul de pe malul Canalului este programat în primăvară, când, în perioada 2-4 aprilie, CS Medgidia îşi va măsura forţele, în Grupa a 2-a, cu FC Argeș, CSM Târgoviște şi Dinamo Bucureşti.


CS Medgidia a încheiat turul sezonului regulat pe locul patru, după CSM Târgoviște și CSM Volei Alba Blaj, echipe abonate la competițiile europene sezon de sezon, și la egalitate de puncte cu CS Dinamo București, departajarea fiind făcută la setaveraj.
După scurta vacanţă de sărbători, voleibalistele din Medgidia s-au reunit în data de 3 ianuarie, pentru a pregăti returul sezonului. Un retur care se anunţă dificil, în condiţiile în care multe echipe din campionat s-au întărit în pauza de iarnă.

XXX



Federația Română de Volei organizează, în perioada 4-7 februarie, la Azuga, o nouă ediție a Campionatului Național de volei pe zăpadă, atât la masculin, cât și la feminin.


Înscrierile sunt gratuite și se pot face la Federaţia Română de Volei, până la data de 29 ianuarie.


Echipele vor fi compuse din patru jucători/jucătoare - trei titulari și o rezervă. Meciurile se dispută după sistemul „cel mai bun din trei seturi”, seturile jucându-se până la 15.


Aceasta este cea de-a doua ediție a Campionatelor Naționale de volei pe zăpadă, prima disputându-se în februarie 2020, tot la Azuga.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.328 secunde