Simona Halep, calificată în optimile turneului de la Roma

160
Simona Halep, calificată în optimile turneului de la Roma - simona-1600272650.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănţeană de tenis Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma (Italia), unde este cotată cu prima şansă la câştigarea trofeului, după ce s-a impus, ieri, în două seturi, scor 6-3, 6-4, în faţa reprezentantei ţării gazdă Jasmine Paolini, (nr. 99 mondial), beneficiară de wild-card.

Într-un duel în premieră, a doua jucătoare a lumii a trecut fără mari bătăi de cap de adversara sa, care s-a încăpăţânat, totuşi, să reziste pe teren aproape o oră şi jumătate. Ambele seturi au fost destul de echilibrate şi, deşi Simona Halep a început mai slab, plusul său de experienţă şi valoare a făcut diferenţa în momentele cheie.

Pe 27 septembrie, constănţeanca va împlini 29 de ani, iar un frumos cadou ar fi trofeul la Roma. Pentru aceasta, va trebui să treacă, mai întâi, în optimi, de învingătoarea dintre ucraineanca Daiana Iastremska (20 de ani, 29 WTA) şi americanca Amanda Anisimova (19 ani, 27 WTA).

XXX

Tot în turneul de la Roma, dar în proba de dublu, perechea Raluca Olaru (România)/Anna-Lena Friedsam (Germania) s-a calificat, ieri, în sferturile de finală, după o victorie în două seturi, scor 6-4, 6-3, în meciul cu Miyu Kato (Japonia)/Sabrina Santamaria (SUA).

Tot în optimi de finală, perechea Simona Halep/Monica Niculescu va înfrunta, astăzi, cuplul nipon Ena Shibahara/Shuko Aoyama. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3609 secunde