Simona Halep, mare favorită la BCR Ladies Open România

438
Directorul BCR Ladies Open România, Marius Comănescu, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că sunt șanse mari ca turneul să fie câștigat de o jucătoare din România, având în vedere că Simona Halep, Irina Begu și Sorana Cârstea sunt primele trei favorite ale competiției.

"Când ai primele trei favorite din România, sunt motive întemeiate să crezi că una dintre ele va câștiga turneul. Chiar dacă aceasta nu este o regulă bătută în cuie, cred că șansele sunt mari. Și nu sunt numai cele trei, poate câștiga și o altă româncă. Practic, mai mult de un sfert din tabloul principal e ocupat de jucătoare din țara noastră", a spus directorul turneului.

Comănescu a menționat că există șanse ca Elena Bogdan să fie acceptată direct pe tabloul principal până la începerea competiției. În această situație, cele patru wild-card-uri vor fi distribuite jucătoarelor Elora Dabija, Cristina Dinu, Diana Enache și Andreea Mitu. De asemenea, cele șase wild-card-uri pentru calificări vor fi acordate unor românce: Camelia Cristea, Raluca Platon, Andreea Iova, Larisa Sporea, Simona Ionescu și Alexandra Damaschin.

Primele trei favorite ale turneului cu premii de 100.000 de dolari sunt Simona Halep (CS Mamaia Idu / LPS "Nicolae Rotaru" CSS; locul 59 WTA), Irina Begu (România; locul 60) și Sorana Cârstea (România; locul 86).

Turneul BCR Ladies Open România, găzduit de Academia de Tenis Herăstrău, începe sâm-bătă, 16 iulie, cu jocurile din calificări și se încheie în data de 23 iulie, cu finala probei de simplu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Iulie 2011
Stire din Sport : Edris, campion acasă la Letchkov
Sâmbătă, 09 Iulie 2011
Stire din Diverse : Mamaia, capitala muzicii electronice
Pagina a fost generata in 0.6219 secunde