CSV 2004 Tomis - PTPS Pila 3-0, în Cupa CEV la volei feminin

"Sirenele" au nimicit vicecampioana Poloniei

742
Echipa de volei feminin CSV 2004 Tomis Constanța evoluează cu succes nu numai în campionatul intern, unde se menține în bătălia pentru titlul național, ci și în cupele europene, "sirenele" asigurându-și calificarea în sferturile de finală ale Cupei CEV.

Spectacol voleibalistic de calitate, aseară, la Sala Sporturilor, unde aproximativ 300 de suporteri au luat loc în tribune, pentru a le încuraja pe favoritele lor, "sirenele" de la CSV 2004 Tomis, în tentativa de calificare, în premieră, în sferturile de finală ale Cupei CEV.
Chiar dacă, în prima manșă a optimilor, câștigaseră cu 3-0 în deplasare, meciul cu PTPS Pila nu a fost o simplă formalitate pentru constănțence, deoarece vicecampioana Poloniei a căutat să strângă rândurile și să iasă din competiție cu fruntea sus.
Cum un singur set le era de ajuns pentru îndeplinirea obiectivului, jucătoarele antrenate de Alexander Boskovic și Constantin Alexe au rezolvat repede ecuația calificării, tabela indicând la final scorul de 3-0 (25-19, 25-10, 25-17) în favoarea celor de la CSV 2004 Tomis. Tot aseară, în cupele continentale, s-au mai jucat alte trei meciuri în care au fost angrenate echipe românești. Iată și rezultatele înregistrate: SC Schweriner (Germania) - Dinamo București 3-0, în manșa a doua a optimilor Cupei CEV la volei feminin (în tur, 3-1 pentru Dinamo); Remat Zalău - PNV Waasland Kruibeke (Belgia) 3-1, în manșa a doua a 16-imilor Challenge Cup la volei masculin (în tur, 3-1 pentru Zalău); Chemes Humenne (Slovacia) - Dinamo București 2-3; 15-10 în setul de aur, în manșa a doua a 16-imilor Challenge Cup la volei masculin (în tur, 3-2 pentru slovaci).
***
Joi, 14 ianuarie, este o zi importantă pentru voleibaliștii de la CVM Tomis Constanța.
După ce a pierdut, scor 1-3, pe teren propriu, meciul din prima manșă a 16-imilor Challenge Cup, contra celor de la Ribnica Kraljevo, campioana României vrea să producă, deseară, în Serbia, marea surpriză a competiției, să câștige în retur cu 3-0 sau 3-1 (apoi și "setul de aur") și să întoarcă în favoarea sa soarta calificării.
Dacă va reuși acest lucru, antrenorul Stelio De Rocco le va da o palmă morală suporterilor care l-au huiduit și s-au grăbit să-i ceară demisia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7311 secunde