Speranțe europene pentru FC Viitorul. "S-a deschis o portiță pentru noi"

183
Speranțe europene pentru FC Viitorul.

Articole de la același autor

Campioana României, FC Viitorul, joacă sâmbătă, de la ora 20.45, în deplasare, cu CSU Craiova, într-un duel contând pentru etapa a Vll-a a play-off-ului Ligii l la fotbal. Partida este transmisă în direct, pe Digi Sport și Telekom Sport.

Chiar dacă și-a luat gândul de la locul trei după egalul din runda trecută cu FCSB, managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi, a revenit la sentimente mai încrezătoare, după înfrângerea Craiovei cu Astra. De asemenea, este convins că duelul de sâmbătă va fi unul spectaculos, între două formații ce adoră să practice un joc ofensiv.

"Cred că o să iasă un meci foarte bun și frumos din toate punctele de vedere, sunt îndeplinite toate premisele în acest sens, atât stadionul, cât și echipele care vor evolua, dar și atmosfera care se va face în jurul partidei. Ambele echipe își doresc victoria, ultimul rezultat al Craiovei ne dă o speranță că ne putem gândi și la locul 3. S-a deschis pentru noi o portiță după înfrângerea lor cu Astra, dar va fi greu. Oricum, noi vrem să câștigăm fiecare meci", a declarat Hagi, înainte de plecarea în Oltenia.

Tehnicianul constănțean a avut numai cuvinte de laudă la adresa oltenilor, îndreptate în special către antrenorul italian Devis Mangia, cel care a mai antrenat de-a lungul timpului echipe din Peninsulă, precum Palermo, Spezia, Bari sau Ascoli.

"Mangia a făcut o muncă extraordinară de când este la Craiova, echipa are stabilitate acum, are finalitate, poate juca și finala Cupei României. Craiovenii sunt organizați, arată bine în teren, nu trebuie să le dai spațiu să domine jocul, să-l controleze. Faptul că nu a câștigat nimeni până acum pe stadionul «Ion Oblemenco» ne face să fim și mai conectați, și mai motivați", a completat Hagi.

v v v

Duminică, 29 aprilie, de la ora 20.45, FCSB întâlnește pe CFR Cluj, în derby-ul Ligii l, ce poate tranșa într-o oarecare măsură lupta la titlu. Cea de-a treia partidă a rundei: Astra Giurgiu - Poli Iași, luni, 30 aprilie, de la ora 20.45.

Clasament: 1. FCSB (42 p), 2. CFR Cluj (40 p), 3. CSU Craiova (34 p), 4. FC Viitorul (30 p), 5. Astra Giurgiu (29 p),

6. Poli Iași (21 p).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6649 secunde