Sportul naţional / Bază sportivă cu teren sintetic cu marcaj permanent pentru oină, inaugurată săptămâna aceasta

164
Sportul naţional / Bază sportivă cu teren sintetic cu marcaj permanent pentru oină, inaugurată săptămâna aceasta - 1-1661340912.jpg

Articole de la același autor

Oina începe să puncteze și la capitolul infrastructură, un nou pas fiind făcut în comuna Crasna, din județul Gorj, unde s-a reușit realizarea, în colaborare cu Compania Naţională de Investiții, a unei baze sportive cu teren sintetic care are un marcaj permanent pentru jocul de oină.

Este primul teren de acest gen construit în România. Inaugurarea bazei sportive va avea loc vineri, 26 august, printr-un meci demonstrativ de senioare, între echipele ACS Galicea Mare și CS Dacia Mioveni 2012.

Pe același teren, duminică, 28 august, vor avea loc și întrecerile Campionatului Național de junioare IV.

„Felicitam Primăria și Consiliul Local ale Comunei Crasna, din județul Gorj, pe domnul primar Aurel Vamvu și echipa care a contribuit la realizarea acestui proiect și mulţumim mult Companiei Naționale de Investiții pentru că a construit acest obiectiv deosebit pentru oină.

În același timp, mulţumim celor două echipe care au acceptat invitația de a susține meciul demonstrativ”, a transmis preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Oină 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.47 secunde