Preşedintele Nicolae Dobre i-a premiat pe laureaţii Campionatului de oină al MAI

121
Preşedintele Nicolae Dobre i-a premiat pe laureaţii Campionatului de oină al MAI - 1-1656587758.jpg

Articole de la același autor

„Pentru gloria sportului românesc... înainte!”. Sloganul de început al jocului de oină s-a auzit, joi, 30 iunie, la startul celor două finale ale Campionatului de oină al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), competiţie găzduită de municipiul Drobeta Turnu Severin.

În finala mică, s-au întâlnit echipele Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Harghita şi Garda de Coastă, medalia de bronz fiind obţinută de poliţiştii de frontieră de la malul mării. În finala mare, după un meci spectaculos, echipa Bazei de Reparaţii Navale Brăila s-a impus în faţa echipei Serviciului Poliţiei de Frontieră Vaslui, devenind campioana acestei ediţii.

Competiţia a constituit un excelent mijloc de promovare a sportului naţional al României, la meciurile finale asistând şi personalul prezent la cursurile de iniţiere în carieră desfăşurate la Şcoala de Perfecţionare a Pregătirii Personalului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin.

La festivitatea de premiere, au participat şefii structurilor locale ale MAI, precum şi preşedintele Federaţiei Române de Oină, Nicolae Dobre.

„Mulţumim gazdelor noastre pentru sprijinul acordat, iar echipelor participante le urăm succes în activitatea profesională!”, a transmis preşedintele Nicolae Dobre.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Oină / Centrul Cultural al MAI

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5177 secunde