Sporturi de iarnă / Cupa Mondială de sărituri cu schiurile, pentru prima oară pe nocturnă, la Râşnov

83

Articole de la același autor

În perioada 16-19 februarie, la Râșnov, se vor desfășura întrecerile Cupei Mondiale de sărituri cu schiurile (FIS Ski Jumping World Cup).

Pentru prima oară în România, trei dintre cele patru probe se vor desfășura pe nocturnă. Conform noului regulament, etapele de Cupă Mondială se desfășoară pe nocturnă pentru că astfel există o mai bună vizibilitate a competiției, ceea ce atrage un număr mai mare de spectatori care vin să se recreeze și să admire acest sport.

Instalația, achiziționată din Austria, a ajuns deja la Complexul Olimpic pentru Sporturi de Iarnă din Valea Cărbunari, Râșnov, fiind transportată cu elicopterele, în zece grupuri separate de câte 10 - 12 reflectoare fiecare, informează Ministerul Sportului.

În cele patru zile de competiție, la Râșnov, se vor desfășura patru probe: două etape de individual fete, o etapă de individual băieți și o etapă de Super Team. 




Evenimentul este organizat de Federația Română de Schi Biatlon, cu sprijinul Ministerului Sportului, Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Consiliului Județean Brașov, Brașob Be.Live It și Primăriei Orașului Râșnov, precum și cu susținerea sponsorilor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3536 secunde