Divizia A1 de volei masculin / feminin

Steaua, "instruită" de campioana CVM Tomis

839
Din postura de lideră, CVM Tomis Constanța abordează relaxată partida din deplasare, cu Steaua București, pe care o susține sâmbătă, de la ora 11, în sala Regimentului de Gardă, întâlnire contând pentru etapa a treia a Diviziei A1 de volei masculin.
Formația de pe litoral, antrenată de canadianul Stelio De Rocco, este mare favorită în fața unei echipe din care a mai rămas doar numele. Singura întrebare care se pune este aceea dacă Tomisul va ceda sau nu Stelei vreun set, 3-0 pentru campioană fiind scorul așteptat de toată lumea.
Celelalte partide ale rundei: Remat Zalău - Dacia Buzău, Unirea Dej - U Cluj, VCM LPS Piatra Neamț - SCM U Craiova, Dinamo București - CS Torpi Târgu Mureș și Explorări Baia Mare - CVM Brașov.
v v v
Și voleibalistele de la CSV 2004 Tomis au parte de o partidă cu grad redus de dificultate. În etapa a treia a Diviziei A1 feminine, sâmbătă, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor, "sirenele" pregătite de Aleksander Boskovic și Constantin Alexe primesc replica Penicilinei Iași, o echipă pe care constănțencele au învins-o (3-1), recent, și în Cupa României.
Celelalte meciuri ale rundei: Știința Bacău - SCM U Craiova, IOR București - CSM Sibiu, VC Unic LPS Piatra Neamț - CSU Metal Galați, CSU Medicina Târgu Mureș - CSM Focșani și Dinamo București - U Cluj.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Octombrie 2009
Stire din Sport : Reeditare a finalei de Cupă
Miercuri, 21 Octombrie 2009
Stire din Sport : "Sirene" prea sfioase
Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
Stire din Sport : Cum să-nveți să mergi pe sârmă
Vineri, 30 Octombrie 2009
Stire din Sport : Bani de "semințe" pentru cluburi
Luni, 26 Octombrie 2009
Stire din Sport : Fetelor, voi când mai câștigați?
Pagina a fost generata in 0.3139 secunde