Sâmbătă, la Constanța, FC Farul - Viitorul 0-0

Ștefan Ciobanu s-a logodit cu ghinionul

1955
Ștefan Ciobanu s-a logodit cu ghinionul - e81772f725dbe582cfdc23457fb60f4b.jpg

Articole de la același autor

Atacantul "marinarilor" a ratat sâmbătă două ocazii mari, la prima trimițând mingea în bară din apropiere. În prelungiri, oaspeții puteau da lovitura, însă Zdrâncă a fost la post.

Reluarea Ligii a II-a și adversara "marinarilor", pe care fanii gazdelor ar fi vrut-o înfrântă cu orice preț, au adus în tribunele stadionului "Farul", sâmbătă, mai mulți spectatori decât de obicei. Asistența nu a fost răsplătită și cu o victorie, însă, la final, suporterii au apreciat efortul fariștilor, din care au ieșit și două ocazii mari, împăcându-se cu gândul că și acest 0-0 e un rezultat bun.
Meciul a arătat o formație a Viitorului mai omogenă, mai legată, căreia Farul a încercat să i se opună prin încrâncenarea deja cunoscută din tur. Cu aceste ingrediente, "marinarii" s-au ținut tare în prima repriză și au și reușit să ajungă periculos în fața porții lui Popa. Era minutul 30 când Ștefan Ciobanu a ratat ocazia partidei: șut în bară, din 2 m!
A fost singura ocazie mai acătării din prima parte. După pauză, Viitorul a fost mai incisivă și și-a creat trei situații: min. 53 - cap Pantelie, respinge Zdrâncă; min. 68 - scăpat pe stânga, R. Lupu a pasat greșit în fața porții, în loc să tragă la poartă; min. 78 - lovitură liberă Cârstocea, prinde Zdrâncă.
După aceste momente, Farul a fost din nou aproape de gol, însă același Ciobanu, logodit cu neșansa sâmbătă, a trimis alături cu capul, tot din poziție ideală, în minutul 78!
De parcă nu ar fi fost de ajuns acest ghinion, în ultimul minut al prelungirilor "marinarilor" le-a trecut glonțul pe la ureche, când Sin a prins un șut periculos din afara careului, însă Zdrâncă și apoi Barbu au salvat remiza.
***
FC Farul (antrenor, Gică Butoiu): Zdrâncă - Nițescu, I. Barbu, Vajou, Pașcovici (min. 68, I. Lupu) - Husein (min. 80, Păduraru), L. Ștefan (cpt.), Stăncioiu, Sascău (min. 86, Buzea) - Șt. Ciobanu, Borza.
Viitorul (antrenor, Cătălin An-ghel): C. Popa - M. Rusu, Larie, Ninu, Bică - Cârstocea, Benzar, Cristocea (cpt.) - R. Lupu, Pantelie (min. 83, Șt. Sandu), Chițu (min. 68, Sin).
Cartonașe galbene: Nițescu (77), Husein (74), Șt. Ciobanu (62) / Benzar (10), Cristocea (85).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 07 Martie 2011
Stire din Sport : Distincție pentru Ion Barbu
Pagina a fost generata in 0.4728 secunde