Cu doi rugbiști ai Farului în lot

"Stejarii" se pregătesc pentru amicalul cu Fiji

1370
Echipa națională de rugby a României se pregătește pentru amicalul cu reprezentativa Insulelor Fiji fără unul dintre jucătorii de bază, Marius Tincu. Vice-căpitan al "stejarilor" și campion al Franței cu echipa sa de club, Tincu s-a accidentat și nu mai face parte din lotul tricolor, în locul său fiind chemat de urgență Bogdan Zebega. De asemenea, tot din pricina problemelor de sănătate, vor mai lipsi Alex Manta și Ionuț Botezatu, în timp ce Mădălin Lemnaru, răcit, este incert.
Echipa României se antrenează, în aceste zile, la Izvo-rani, sub comanda tehnicienilor aflându-se și doi jucători de la RCJ Farul Constanța - Daniel Carpo (linia a III-a) și Cătălin Nicolae (centru).
În ceea ce îi privește pe fijieni, aceștia au ajuns, marți, la București și au uimit pe toată lumea cu pretențiile exagerate, cerând un meniu de care nu auzise nici bucătarul de la Pullman, hotelul la care sunt cazați.
Partida România - Ins. Fiji se va disputa sâmbătă, 28 noiem-brie, de la ora 17.00, pe stadio-nul "Arcul de Triumf" din Capitală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Noiembrie 2009
Stire din Sport : "Nu mă așteptam la acest scor"
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Dacă nici acum nu câștigați…
Pagina a fost generata in 0.3512 secunde