Suferinţă în prelungiri! BC Athletic Neptun, înfrângere dramatică în faţa Timişoarei

161
Suferinţă în prelungiri! BC Athletic Neptun, înfrângere dramatică în faţa Timişoarei - 1-1647170096.jpg

Articole de la același autor

După doi ani de restricţii generate de pandemia Covid-19, Sala Sporturilor a putut din nou să găzduiască meciuri la capacitatea maximă de locuri, iar suporterii constănţeni au fost alături de „Gladiatorii din Tomis” în număr foarte mare.

În cadrul etapei a 23-a a Ligii Naţionale de baschet masculin, BC Athletic Neptun a primit vizita celor de la SCM OHMA Timişoara, în faţa căreia a cedat, cu scorul de 65-71, la finele unei partide dramatice, decise după prelungiri.

Bănăţenii au făcut legea în primul sfert, controlat cu autoritate şi câştigat cu 20-12, însă, până la finele timpului regulamentar, jucătorii antrenaţi de Alexandru Olteanu au recuperat punct cu punct, impunându-se în următoarele trei sferturi: 17-16, 17-13, respectiv 16-13. Din păcate, în repriza de prelungiri, constănţenii n-au mai ţinut ritmul, jocul a suferit, fiecare fault trimiţând adversarii la linia de aruncări libere şi permiţându-le să se distanţeze decisiv pe tabelă, 9-3.

Canadianul Adika Peter-McNeilly a fost cel mai eficient jucător al Constanţei, cu 15 puncte la activ. S-au mai remarcat Vlad Corpodean, care a reuşit nouă recuperări, şi americanul Tyler Crosby Gaskins, care a furnizat coechipierilor şase pase decisive.

„A fost un meci în care jucătorii au dat totul pe teren, iar energia din tribune a fost senzaţională.

De asemenea, ne bucurăm că, la această partidă, au fost donate o mulţime de lucruri care vor ajunge la refugiaţii ucraineni, cei care au nevoie de ele”, au transmis reprezentanţii grupării constănţene.

Pentru BC Athletic, urmează meciul cu Steaua Bucureşti, programat în deplasare, vineri, 18 martie, de la ora 19.30, în direct la Digi Sport.

Foto: Facebook / Baschet Club Athletic Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3824 secunde