CS Tomis se pregătește pentru trei meciuri "de foc"

Sună goarna, e alarmă de gradul zero

661
Prima jumătate a lunii noiembrie se anunță infernală pentru echipa de handbal feminin CS Tomis Constanța, care va susține trei meciuri - două în campionat și unul în cupele europene - în compania unor adversare puternice.
Seria confruntărilor se deschide duminică, la ora 11.00, la Sala Sporturilor, parteneră de întrecere fiindu-i HC Oțelul Galați, în etapa a opta a Ligii Naționale. Pe 9 noiembrie, Tomisul va porni spre Cluj, unde, a doua zi, va înfrunta pe Universitatea, tot în meci de campionat. Apoi, handbalistele antrenate de Ion Crăciun se vor îndrepta spre Budapesta (Ungaria), de unde vor lua avionul pentru Madeira, insula ce va găzdui duelul cu SAD Andebol Funchal, din prima manșă a turului trei al Cupei Cupelor.
"Sunt trei jocuri dificile, din care sperăm să obținem cât mai mult. Le luăm pas cu pas. Galațiul trebuie neapărat învins, chiar dacă au o serie de jucătoare de mare valoare. La Cluj, ne jucăm șansa, la fel și la Funchal. Din păcate, nu am reușit, cel puțin până la ora actuală, să vedem niciun meci al portughezelor. Știm că echipa e în mare formă, este lidera clasamentului și a câștigat toate meciurile din actualul sezon", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CS Tomis, prof. Traian Bucovală.
Altfel, runda a opta a Ligii Naționale de handbal feminin începe astăzi, cu partida de la Râmnicu Vâlcea, dintre campioana Oltchim și HC Dunărea Brăila.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3664 secunde